Amenajari interioare, exterioare, decorari

Amenajari interioare, exterioare, decorari case, izolatii fonice, fatade etalbond Galati

Posibilitati

De ce sa...
Va stresati cand aveti de construit sau de amenajat casa? De ce sa carati materiale cu masina dumneavoastra, de ce sa verificati mesterii daca isi fac treaba asa cum ati stabilit, de ce sa va bateti capul unde sa aruncati molozul?
Poate fi si mai usor...

Feedback pe internet pentru persoanele ocupate!
Cand vi se amenajeaza locuinta va doriti sa stiti tot timpul ceea ce se intampla, sa fiti la curent cu evolutia lucrarilor dar nu aveti timp sau chef sa veniti zilnic pe santier. Praf, galagie...

Acum puteti primi zilnic update cu situatia lucrarilor pe email, puteti primi poze si discuta live cu unul dintre specialistii nostri pe Yahoo messenger despre lucrare. Nu este necesar sa pierdeti vremea pe santier sau sa va chinuiti sa va intelegi cu "mesterii" sau sa incercati sa-i "imbunati cu o bere"...

Puteti fi in strainatate pe perioada amenajarilor si totusi sa verificati detaliile lucrarilor. "Azi s-a montat parchetul, pentru maine este planificata aducerea usilor". Puteti primi imaginile pe e-mail sau Yahoo Messenger si puteti sa intrebati orice nelamurire aveti, online..

Detalii

Consultatii

Oferim consultanta detaliata in cel mai profesionist mod cu privire la proiectul dumneavoastra.

Garantie

Garantam toate lucrarile noastre pentru ca lucram profesional.

Selectie & Implementare

Cautam, analizam si selectam solutiile cele mai potrivite. Daca un client nu are cunostinte sau timp pentru a cauta cele mai bune oferte, o face noi.
Implementam solutiile selectate in mod profesionist. Folosim proceduri si tehnici cu cele mai precise detalii.